diumenge, 2 de febrer del 2014

Pinces XXL

Fa bastant temps, abans que sabés que existia una cosa que es deia scrapbooking, estava buscant per internet idees per fer un regal a ma. S'acostava nadal i volia fer un petit detall per cadascuna de les meves amigues. No se exactament a quina web o blog vaig veure unes pinces XXL pintades i decorades amb papers. I vaig pensar que podia ser una bona idea.

Aquest va ser el resultat:













Gràcies per la visita. 

Teresa

6 comentaris:

  1. Quina bona pinta fa aquest nou projecte! És un plaer que comencis publicant les pinces que vas regalar-nos, mira que ja en fa anys d'això i encara totes les tenim... per què serà? Ets una artista i és genial que ho comparteixis amb tothom! Molts ànims i endavant!

    ResponElimina
  2. M'encanta que t'hagis decidit a escriure el blog! No dubtis que et seguiré! I és un honor que comencis amb les nostres pinces...a mi m'acompanya sempre allà on vaig! Ànims amb el blog flor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra molt que us agradi l'entrada de les vostres pinces!! merci flor!

      Elimina
  3. Teresaaa!! M'agrada molt la idea del blog i què millor que començar amb les nostres pinces eh.. Segur que et va genial, aniré entrant i seguint les teves publicacions, que amb lo manetes que estas feta segur que tot serà preciós!! un petó!!

    ResponElimina